Skip to main content
Търсене

Олинт® Отпушете носа, облекчете тежecтта в главата!

Назалната конгестия (запушен нос)  е симптом, който се проявява най-често през зимата, но може да се появи и през останалото време от годината.

Запушването на носа се дължи на разширяване на кръвоносните съдове при възпаление на лигавицата, която покрива ноздрите.  Разширените съдове предизвикват оток на лигавицата и това, в комбинация с увеличаването на носните секрети, затруднява преминаването на въздуха през ноздрите и допринася за запушване на носа.

Запушеният и течащ  нос са сред най-честите симптоми, от които страдат пациентите. Пациентите споделят за "тежест в главата", и съобщават за болка в синусите.

Назалната конгестия повлиява ежедневието на пациентите, както физически, така и психологически, като затруднява  общуването, а през нощта затруднява дишането и нарушава съня.

Вече няма нужда да страдате от всичко това. Олинт® отпушва носа и облекчава тежестта в главата.

Лекарствен продукт без лекарско предписание. Съдържа ксилометазолинов хидрохлорид. Преди употреба прочетете листовката. A 0056/28.02.2019

Олинт®Хидра 0,1 % спрей за нос, разтвор

Олинт Хидра 0,1 % е спрей за нос, с ксилометазолин и хиалуронова киселина; защитава и овлажнява носната лигавица и не съдържа консерванти.

Олинт® 0,1 % спрей за нос, разтвор

Олинт 0,1 % спрей за нос, разтвор започва да действа след 2 мин. и  осигурява дълготрайно облекчение до 10 часа.

Олинт® 0,05 % спрей за нос, разтвор

Олинт Хидра 0,05 % спрей за нос, разтвор е лекарствена форма, подходяща за деца от 4 до 6 години.