Skip to main content
Търсене

Никорет

Тютюнопушенето е един от навиците, които са най-трудни за отказване. Никотинозаместителната терапия (НЗТ) спомага за по-леко преодоляване на синдрома на никотинова зависимост, тъй като доставя на организма достатъчно никотин.

Никорет е първата марка в света, която създава алтернатива на тютюнопушенето с разработването на никотинова дъвка през 1969 г., целяща шведските подводничари да не пушат в подводниците.

Днес Никорет разполага с широка гама от продукти, в това число дъвки, пластири и спрей за уста, които помагат при отказване от тютюнопушенето. Вие можете да откажете цигарите със силата на вашата воля и с помощта на Никорет.

Има два метода за отказване от тютюнопушене:

Метод на рязкото отказване

Някои пушачи се чувстват готови да спрат цигарите отведнъж; Никорет лечебна дъвка, пластирите и спреят предлагат помощта, от която се нуждаете.

Метод на постепенното отказване

Това е метод, който помага да намалите броя изпушени цигари до 50% през първите 6 седмици с цел пълно отказване в рамките на 6 месеца. По този начин отказвате цигарите бавно и постепенно, а организмът привиква с все по-малко никотин.

За този метод е подходящо да ползвате Никорет Айсминт 4 mg лечебна дъвка