Skip to main content
Търсене

Здраве

Алергия

Ако страдате от алергия, има много начини, по които можете да се справите с нея, но често се налага лечение. Каквито и да са симптомите Ви, J&J предлага лесни за употреба лекарства срещу алергия, които ще Ви помогнат да облекчите състоянието си.

Кашлица и настинка

Симптоми на настинка? J&J Ви предлага набор от ефективни решения за различни симптоми на кашлица и настинка. Научете повече тук.

Храносмилане

Диарията може да наруши ритъма на ежедневието Ви. Имодиум е ефективно решение за бързо възстановяване на естествения ритъм на храносмилателната система.

A0127/05.07.2018

Тютюнопушене

Вярваме, че отказването на цигарите е едно от най-удивителните неща, които човек може да направи за себе си, но също и едно от най-трудните. Всеки пушач е различен. За да отговаря на нуждите на всеки пушач, Никорет се предлага в няколко лекарствени форми.

A0127/05.07.2018

Грижа за очите

Зачервени и раздразнени очи? Усещате парене? Продължителната работа пред компютъра или контакт с прах, пушек или хлор оказват неблагоприятно въздействие върху очите. Визин съдържа тетрахидрозолинов хидрохлорид. Облекчава зачервяването на очите, вследствие на леки дразнения и алергичен конюктивит.

Лекарствен продукт без лекарско предписание. Съдържа тетрахидрозолинов хидрохлорид. За възрастни и деца над 6 години. Преди употреба прочетете листовката.

A0127/05.07.2018